Sinds de registratie van onze kennelnaam, in 1978, zijn er vele pups geboren waar wij als fokkers terecht trots kunnen op zijn.

Met Derby v.d.Hazenberg (Xabuco v.h.Dennendaal x Belinda v.d.Garminale) hadden we een waardevolle basis voor onze toen nog jonge kennel. Derby bracht samen met Donar After Tacha meteen onze eerste 'Hazenberg' kampioen: Fred.
Fred was niet alleen een aanwinst voor onze kennel maar bracht ook voor andere fokkers topuitmuntende honden voort. Hij kan beschouwd worden als de stamvader van onze succesvolle Hazenberg lijn. Fred werd 13 jaar...

Een kleinzoon van Fred, Jerom v.d.Hazenberg, zorgde voor het vervolgverhaal. Hij behaalde sucessen in de showring evenals op het werkterrein. Nog belangrijker waren de talrijke uitstekende nakomelingen die hij vererfde.
Ook klein- en achterkleinkinderen van Jerom hebben duidelijk hun sporen nagelaten in de boxerwereld.

 

Met Plato v.d.Hazenberg zijn we aangekomen bij alweer een belangrijke mijlpaal in onze geschiedenis. Plato werd geboren uit de Franse reu Athos de 'l Enfer Vert en onze Jerom-dochter, Lady v.'t Woutershof.
In heel Europa zijn nakomelingen van hem te vinden.
Vasko ... zonder twijfel de Hazenberg boxer die het meeste titels op z'n palmares heeft staan. De ouders van Vasko waren Hiram des Grands Fonds des Abymes en Sara v.d.Hazenberg, een Plato-dochter.
In 2002 behaalde Vasko de prestigieuze Atibox titel, de kroon op onze fokkerscarrière.

Wij behaalden in '82-'86-'88-'89-'90-'91-'92-'93-'94-'95-'96 & 2004 de wisselbeker van de Koninklijke Belgische Boxerclub als beste kennel.

Nu, zovele jaren later, streven wij nog steeds naar hetgeen wat wij voor ogen hadden toen wij in 1978 aan dit grote avontuur begonnen...Boxers die zo dicht mogelijk aan de standaard beantwoorden qua gezondheid, persoonlijkheid en schoonheid...